Lithium and a lover

av IM

Kroppen og nervesystemet fikk seg virkelig et sjokk av hele bacheloropplegget. Er som en hangover som ikke vil slippe taket. Det skal ingenting til før jeg må trekke meg bort eller sove. Flott at guttungen skal spille 4 fotballkamper + i bursdag på lekeland i løpet av helga da.

(Mens jeg skriver dette innser jeg at kanskje jeg burde vært hos fastlegen og sjekket litt vitaminer/mangler osv? Heh, bra sykepleie på meg selv det der)

Ironisk nok ligger jeg (fortsatt!) å kverner på alt og ingenting på kvelden (textbook-Ida) og må ta melatonin for å få fortgang i sovinga.  På dagen derimot, etter å ha trent, med lyset på, etter 3 kopper kaffe, mens vaskemaskin + oppvaskmasin går og naboene driver å bygger ut, kan jeg sove uten videre problemer. Til lyden av f.eks Harm & Hegseth-podcast eller andre programmer jeg prøver å bedøve meg selv med og få humøret opp. Ska’kke væra enkelt dette! (Og nei, hvis noen tenker å tipse meg om at soving på dagen ødelegger nattesøvnen kommer jeg til å hyle. Via tastaturet. Vi er over det steget!).

Intet nytt.

Intet å si.

Intet å blogge. Må tenke litt hvordan jeg skal gjøre dette videre.

Jeg trenger input. Inspirasjon. Give me something for my mind.

 

Reklamer