Tanker 28/7

av IM

Jeg tror faktisk at den eneste grunnen til at jeg ikke sprekker på selvskading er treningen. Føle at jeg får til noe – mestrer. ELSKER! Styrketrening fungerer bedre enn alle antidepressivaer jeg har prøvd sammenlagt. Og jeg slipper skjelvinger, hodepine, tørr munn og ingen sexlyst.

Men… likevel er mange kvelder ganske tunge. Som det alltid har vært. Aller helst skulle jeg trent fra senkveld til soloppgang.

Uansett. Kjøpt inn pensumbøker til dette året allerede og begynt å lese. Det er bang-bang-bang fra dag 1 føles det som. Og praksisen begynner i oktober. Er så nervøs!

Ellers i det siste. Vært en besøksrunde nede på østlandet i 6 dager nå. Og det har vært fint. Bortsett fra at jeg fortsatt ikke har fått bagasjen min – fordi den står nede på Gardermoen pga. tordenvær slo ut systemet på søndag. Ikke hørt en damn shit fra Norwegian – men VG.no er som oftest mer hjelpsom. «I løpet av noen dager». Kommer aldri til å la sovemedisin ligge i innsjekket bagasje igjen og la ett-to skift treningsklær ligge i håndbagasjen.

Reklamer