19.05

av IM

Visa mig din värld och jag skall förstöra den
Blotta mig dina drömmar och jag skall rasera dem
Avslöja mig dina glädjekällor och jag skall mörda dem

Du malplacerade fitta till känslobank
Jag vill döda dig

 

Å sitere svenske-Shining har vel aldri vært positivt. Jeg sliter. I fjor kom jeg meg godt gjennom denne måneden – voldtekstmåneden – mens i år gikk alt til helvete etter flere uker med stress og FAEN. 8mg Vival tok meg gjennom en muntlig framlegg forleden dag- og det føltes bra ( jeg var så glad for at jeg klarte det!) – også var det plustelig ikke bra lengre. Det er mareritt, det er grining offentlig – jeg har til og med gått hjem fra sats fordi det var maks 8 personer der og det føltes som et folkehav. 

Posttraumatisk stress er virkelig helvete på jord. Jeg forstår ikke vitsen! Kom deg videre i livet, for helvete! … sier jeg til meg selv.

Jeg lever på autopilot. Jeg må være mamma, så kan ikke gi opp. Jeg må opp etter lite søvn, prøve å bare komme meg gjennom dette. Noe som innebærer å gi faen i andre (herregud, jeg aner ikke hva jeg skal svare når folk snakker til meg- hodet er FULLT, jeg takler ikke smalltalk!). Psykologen tar ikke kontakt (og jeg tør ikke) og jeg ble avvist av fyren på studentrådgivinga med beskjed om «at vi kan møtes om to uker» sist jeg ba om en time. Så jeg er alene med dette. Det begynner å bli en gjenganger.

Reklamer