In the world that I created, I’m intoxicated

av IM

Hvordan gikk eksamen i dag? Jeg svarte på alt og ellers ingenting å fortolle. :p Tar det som et godt tegn at jeg har ikke fått noen akutt «NEIHELVETEGLEMTEJEGÅGJØREOMLITERTILMILLILITER?!»-anfall enda.  Så vi får se når jeg – med hjertebank og svette hender – sjekker sensuren som kommer 14.februar. Happy Valentine!
Jeg håper jeg besto, men etter å ha hørt flere gjøre tåpelige feil, så kan jeg ikke være trygg. Hun jeg ut av eksamenslokalet med kom som jeg nevnte på denne akuttfølelsen om å ikke ha gjort om mg til g.
Man kan ha revolusjonert matematikk og medikamentregning, men har du glemt å gjøre om til gram, så er det kont-eksamen … + eventuelt to forsøk til…. eventuelt ett til. Men da man må vente på at neste kull tar medikamentregninga. Jeg blir litt småengstelig når jeg vet dette; Om jeg noen gang må på sykehus igjen kommer jeg bare til å ligger der å vurdere om sykepleieren vet hva hun/han gjør…

20140124_211818

Ellers ble det litt rusling down memory lane da jeg måtte dykke inn i de svarte boksene på leting etter noe jeg trenger til en søknad. Jeg prøver å ikke se på arkene, men det blir som det berømmelige togkræsjet man ikke kan se vekk fra. De svarte boksene har fått navnet sitt etter de boksene man leter etter for å finne ut hvorfor et fly har havarert; Der man går for å se hvor det alt gikk galt og til helvete. Og jeg blir sur. Jeg bør egentlig bare brenne jævelskapen.

20140124_212603

GLADLESNING. Hun som er sladdet er forøvrig psyko…psykiateren (ÅH, den blir aldri gammel). Pinadø er hun visst OVERLEGE også. Godt eksempel på helsepersonell med prioriteringene i orden. HØY sarkasmefaktor.

Reklamer