Svar: Styrken i oppløsningen er 0,04mmol/ml

av IM

To streker under svaret.

Ja, her er jeg. Dagene går i mg/ml, dråpetrekanter, fortynning, dose, styrke, mengde. Med tre desimaler. Og kontrollregning. Og jeg må få kjøpt meg linjal. Satt tre timer etter forelesningen i dag og regnet sammen med en medstudent. Det er veldig betryggende og se at andre grue seg og føler heller ikke at de får helt til, irriterer seg over slurvefeil og så videre; Helt normal eksamenspanikk. Jeg har lenge omtalt meg selv som idiot i matematikk, men det er jeg jo tydeligvis ikke!
Eksponeringsterapi turbo 3000 fortsetter. Jeg må innrømme at jeg satt den første timen med gjennomgang med medikamentregning og trodde jeg holdt på å få slag. Men farmasøyten som underviste var fantastisk flink – og jeg er faktisk ikke redd lenger for å spørre om hjelp fra lærere når det er noe jeg ikke forstår eller lurer på. Jeg til og med klarte å svare da farmasøyten spurte om noen raskt kunne trykke inn tallene på kalkulatoren for å gi svar på oppgaven.  I rommet var det minst 15 andre medstudenter. Dere aner ikke hvor stort dette egentlig er (ja okay, kanskje noen).

Satt faktisk så lenge og regnet i dag at jeg 15:05 akutt husket på at de arrangerte en liten filmfestival i barnehagen til Ungen 15:30. Det tar ca. en halvtime å gå til barnehagen fra universitetet, men hun jeg regnet sammen med gadd å kjøre meg, så rakk det. De hadde laget animasjonsfilm og den var jo bare helt herlig. De hadde også fotoutstilling av bilder barna har tatt – og Ungen hadde faktisk tatt et fantastisk kult bilde! Får se om jeg får lagt det ut en eller annen gang.

Mandag traff jeg Ola og hadde møte med rådgiveren (Usikker på hva jeg skal kalle han) på studier med støtte. Selv om jeg begynner å klare å se hva som er normal angst og har en del fremskritt, vet jeg likevel at jeg kommer til å slite nå i de nærmeste dagene. Jeg merker allerede nå at tiltross for en grei uke (denne uka har faktisk vært en av de bedre på mangemange uker), at noe murrer og nærmer seg. Hva som kommer nærmere er vanskelig å si (bortsett fra eksamensdato – duh!), men det ligger noen heftige psykiske hindringer. Heldigvis har jeg studier med støtte OG psykologtimer neste uke.  Eksamen er på fredag, forresten.

Dagene går også til trening. Ikke noen voldsom fremgang å rapportere om, men jeg elsker å være på sats og jeg elsker styrketrening. Jeg er overhodet ikke redd for noe der lenger. Jeg gjør øvelser som glutebridge, pullthrough og reversed hyper uten å i det hele tatt gidde å bry meg om hva folk måtte tenke. Om dere ikke vet hvordan disse øvelsene gjøres, så kan dere google dem. Det blir en del offentlig «dry humping», kan man si. :p (denne JEGGIRFAEN-holdningen jeg har på trening skulle jeg hatt i angstsituasjonene mine!)

God helg!

Reklamer