Veni, vidi, vici

av IM

– Første dag på studie var den 13. I dag er det den 24. og alt i alt; det gikk bedre enn forventet. Første dag trengte jeg riktignok 2 glass vin for å komme meg ut døra og klare å møte opp. Okay, 3. Nei 4 glass. Okay, andre dag også.

UANSETT.

Veni, vidi, vici. I came, I saw, I conquered. Er fortsatt sykepleiestudent, betalt semesteravgift, kjøpt bøker og meldt meg opp til eksamen. Hatt noen angstanfall, det må nevnes. Vært utrolig redd og stresset, men jeg klarer å møte opp. Lettelse.

– Akkurat nå… er alt ting greit. Og det er alltid et dårlig tegn. Jeg har slitt med angst og depresjoner i årevis og jeg stålsetter meg for en jævla hard betongvegg i nærmeste fremtid.

– Og heh, min mor. Hun liker bøker. Skjer det noe nytt i livet hennes kjøper hun bøker. Ting jeg antar er pga meg i bokhyllen er; Schizofreni, Hvordan takle angst, depresjon, selvmord og pårørende… og Barnet (hah! for et hopp i tematikk). Bortsett fra krimbøker og sjamanistbøker, lå det plutselig i dag en bok om «Psykopatene blant oss». … attehæ? Heldigvis visste mamma meg boka på eget initiativ og forklarte at hun mistenker sjefen sin er psykopat. Nei, denne familien er ikke paranoid, DE er virkelig ute etter oss. :p

Sant må sies, fått høre begrunnelsen og jeg skjønner godt mamma vil bytte jobb.

– Og Kenneth kommer innom neste helg. Ja, folk kommer faktisk frivillig til TROMSØ. Forstå den som kan. Viste N video fra da Kenneth og jeg tok han med på lekeland i Drammen og han gjentok navnet hans som «Kennekk» og det er bare awww.

Reklamer