I dag er det tirsdag

av IM

Logget inn her. Hva i alle…? Kommentarer? Have I fallen down the rabbit hole and into a land of madness? Så hyggelig at det fortsatt er mennesker innom her og titter. Kenneth var redd for at han framstilles som stalker-eks om han kommenterer for mye, men det er bare tullpjatt, i min mening.

Her sitter jeg i senga, med vinduet åpent og lukten av regn. Kjenner på en del følelser jeg skulle vært foruten. Våknet klokka 02 i natt av et helsikes mareritt. Var innestengt i en kjeller og beina mine var tunge. Og ikke mindre enn 4 menn som jaktet på meg. Det virker så uskyldig nedskrevet ( i den grad «4 menn jakter på» kan være uskyldig) – men var livredd og hadde tilnærmet maxpuls da jeg skvatt meg våken. Ikke et sekund for tidlig. Faen til stress.

Og hva gjør man så, når ungen er sendt i barnehagen og jeg er etterlatt til meg selv. Sats, selvfølgelig. Hadde en brukbar bein/rumpe/rygg-økt + 55 min intervalsykling. Overraskende at jeg holdt ut, for kjente at treningslysten var svakere enn teitehjernen da jeg gikk inn i lokalet, men satte på Windir – Ætti Morkna og satte i gang. Trenger sinte menn som som skriker meg i ørene når jeg trener tungt. Svettet som en gris. Tomattryne. og da jeg kom hjem kunne jeg vri svette ut av sportbh-en. Gjør hvertfall noe riktig selv om hodet ikke henger med alltid.

Men nuh, sitter jeg her som sagt. Må finne en måte å få meg ut av depresjonsmodusen – som ikke innebærer å knivstikke meg selv. Og før noen spør, nei, ingen selvskadingssprekk. Sluttet å telle uker, måneder, år(?) – for lenge siden. Men tankene er der. Og av og til ser jeg litt for lenge på barberbladet eller kjøkkenkniven, men ingenting skjer. Hvertfall ikke så lenge jeg har vin. Åh, vin. Jeg vil ha. Faen, det var tirsdag ja… stemmer.

Herregud, hvorfor kan jeg ikke slutte å være på denne måten? Det er ingen grunn til at jeg skal være så trist, ensom og… tom.

Reklamer