Tittei!

av IM

Dette var er en av de bedre mai-ene jeg har hatt siden voldtekten. Jeg syns selv, med all rett, jeg hadde lov å frykte det verste, men det gikk greit. Litt mer rødvin enn det som er anbefalt – punktum – men noen ganger blir løsningen å bedøve seg selv. Det er ikke snakk om fyll, for dere som alltid tenker dithen. Det har vært på det drikkenivået der jeg står opp før 07, får ungen i barnehagen og stikker på sats.

Hatt en del angst og mye mareritt (ptsd + Circadin = SYKE drømmer.) Vært noen dager der jeg har møtt opp på sats, men blitt overveldet av en tristhet som ikke forsvant, ogdermed bare gått hjem igjen. Men ingen selvskadesprekk og ingen heisaturer på utsiden av brorekkverk.

Før psykologen gikk ut i permisjon snakket vi om mai-måneden og hvordan det var nå kontra før, men jeg avbrøt henne da hun ble for positiv. Sikkert kjempeteit – men jeg tror på jinxing. Fint å påpeke hvor mye bedre enkelte ting er, men man må stoppe i tide. Før karmatrollet tar tak i det. Jeg har en personlig teori at jeg må ha drept et barn eller noe i et tidligere liv. Mange jeg nevner dette til kjenner meg ikke 100%, så det er ikke allltid de skjønner min littseriøsoglittikke-beksvarte galgenhumor, men noe må det være for all uflaksen et menneske kan få.

Får jeg et «What doesn’t kill you makes you stronger nå – så får vedkommende et virtuelt klaps i bakhodet.

NUH er det juni. I dag har jeg innhentet karmapoeng ved å være i blodbanken. Jepp. En eller annen kveld forrige uke tenkte jeg; «Blodgiving? Tja… hvorfor ikke?. Så får vi se hva det blir til. I dag har jeg tatt blodprøver for å teste for hiv, hepatitt og allergier i tillegg. Trodde jeg skulle spy da jeg gikk fram til resepsjonen, men klarte og stotre fram hvorfor jeg var der og fikk treffe en ganske hyggelig lege – tatoveringen hennes var «Train hard or go home». Sånt liker vi.

Og da var vi inne på trening… Der er det ikke mye å klage på:

Image

Slik har det vært stabilt siden… november12? Jeg (ste)roidraget litt i dag da jeg ikke fikk til 100kg markløft. Fikk opp 97,5kg – men 2,5 jævla kilo til gikk ikke.

Uansett.

Så håper jeg dere får en fin sommer. Og dere som ikke har det bra håper jeg det kommer bedre dager. Ser det er en del av dere når jeg sniker på blogger.

Reklamer