…Berører ditt ansikt i midnattstiden og åpner alle arr på ny

av IM

Til avgrunns må det bære
Og det litt kvikt

Går inn i en kjip tid føler jeg. Mye ambivalens og fåglane må vite hvor alt ender opp.Magefølelsen sier at jeg trolig ikke kommer inn på universitet nå heller – og i grunn er det det enkleste. Forstå den som kan; Om ingenting nytt skjer takler jeg det bedre enn å måtte forberede meg og ha så mye is i magen at jeg takler å være på et universitet. Jeg har lyst, men det hele er et gedigent stressmoment som friker meg helt ut om jeg tenker for mye på det.

(Ambivalens; lenge siden jeg har brukt det ordet. Lenge siden jeg har sett noen bruke det ordet. I gamle bloggdager var du ikke psykiatrisk blogg uten at du var ambivalent til ettellerannet.)

Maimåned. Datoen nærmer seg igjen og som alltid forsvinner psykologen rett før de tidene jeg trenger henne. Skal snakke med en annen psykolog i noen måneder nå – forhåpentligvis. men… Kanskje klikker det ikke og jeg ender opp alene. Gjennom årsdager og stressmomenter. Det fine med å være pessismt er at det skal litt til for å skuffe meg.

Jeg bør komme meg ut i verden. Å trene 4 dager i uka er veldig bra, men man møter ikke folk. I det minste ikke jeg som sliter med å komme i naturlig snakk med noen. Mange har den evnen at de får kontakt og nye bekjentskaper hele tiden; men jeg blir som en nervøs gaffel når noen sier noe til meg.

(Jada, jeg veeeet dere lurer: Er oppe i 90kg markløft nå. Kavet meg opp til 60kg i knebøy også.). 

I morgen har mammaen min 50-årsdag, så i dag skal hele familien ut å spise. Spent på lillemann hvordan han vil oppføre seg – han er småsyk og bedriver noe helsike med grensetesting. Skal snart vekke han fra luren sin. Før det måtte jeg krangle med han fordi han ville smake iskaffen min – og jeg i god tro om at han ikke kom til å like det – fant fort ut at han likevel gjorde det. «Mer kaffe, mamma!». Akkurat det du vil høre fra en toåring rett før han skal legge seg.

Vi får se hva som skjer med denne bloggen. Noe sier meg at jeg kommer til å få bruk for å skrive litt her. Hater denne måneden.

Reklamer